06 53 69 62 41 info@1op1zorg.com
Selecteer een pagina

Waarom 1op1 Zorg:

1 op 1 professionele begeleiding

– Kortere lijnen

– In uw eigen vertrouwde omgeving

– Veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit

– Veel mogelijkheden bij een hulpvraag

– Werktijden/zorg tijden in overleg

– Werken aan persoonlijke doelen

Thuiszorg

Het is mogelijk om thuiszorg te krijgen; in verschillende zorgtaken kan ik dit bieden.
Het bieden van basis ADL- taken, huishoudelijke taken en het bijhouden hiervan. Maar ook het ontlasten van familieleden en mantelzorgers. Hierin ben ik ervaren in het werken met til-liften, beheers ik technieken van het verplaatsen van personen die minder of niet mobiel zijn. Het maken van gerechten en het aanbieden hiervan.

Thuisbegeleiding

Thuis begeleiding is iets wat je steeds meer ziet. Hieronder valt een brede zorg. Het kan zijn dat je het gezin wilt ontlasten maar het kan ook zijn dat er specifieke zorgvragen zijn die thuis aangeboden en ondersteund kunnen worden. Hierin kan er een Plan ter Ondersteuning of een Zorgplan worden opgesteld, om samen te kijken naar mogelijkheden .

Kindzorg

Ouders en verzorgers, maar ook instellingen hebben soms behoefte aan specifieke Zorg voor hun kind. Dit om hen zelf of de omgeving te ontlasten, of om even de mogelijkheid te bieden aan het kind om even dat ene moment te hebben met een vast persoon. Het is dan fijn, als dit mogelijk is binnen de eigen veilige omgeving van het kind.

Instellingen

Als Zorginstelling kan het ook prettig zijn om binnen de setting mensen de 1 op 1 zorg te bieden. Dit is binnen een team niet altijd mogelijk. Hoe fijn kan het zijn dat een bewoner dan juist even die 1 op 1 zorg kan krijgen door een vast persoon. Daarom bied ik ook ondersteuning aan voor Zorginstellingen, om zo op een specifieke zorgvraag te kunnen ingaan.

Andere Zorg?

Heeft u een andere zorgvraag die u niet heeft kunnen vinden op de site? Schroom dan niet om contact op te nemen. Want er kan altijd gekeken worden naar passende mogelijkheden.

Altijd bereid tot het aangaan van een gesprek